Derfor skal du velge Legepartner

Legepartners visjon er å være Norges mest veldrevne formidler av helsepersonell til foretak i Norge. Dette jobber vi hardt for å oppnå hver eneste dag. Her forteller vi deg hvorfor du skal velge oss.

God lønn og betingelser


Vi tilbyr en god lønn og opererer med konkurransedyktige betingelser. Det skal lønne seg å jobbe for Legepartner både i korte og lange perioder.

Nødvendig opplæring og kursing


Om du aldri har jobbet i det norske helsevesenet før, tilbyr vi deg betalte opplæringsvakter slik at du blir trygg på jobben du skal gjøre. Vi kan være behjelpelige med kurs i hjerte- og lungeredning og i journalsystemer som MetaVision om det er nødvendig.

Vi gir deg tett oppfølging


Vi vet derfor hvor viktig det er med god oppfølging når du er i oppdrag, og er alltid tilgjengelig for deg. Når man jobber som vikar er det ekstra viktig å kjenne en tilhørighet, og vi tar godt vare på vikarene våre. Vi ønsker at alle våre vikarer skal føle seg ivaretatt, og at de har en naturlig tilhørighet hos oss. Du er alltid velkommen på en kaffe eller prat når du måtte ønske.

Vi er selv ute i felten


En av våre rådgivere, Ann-Sofie, er selv sykepleier og tar ofte oppdrag ute hos våre kunder. Dette gjør hun for å opprettholde sitt faglige nivå, og for å bli bedre kjent med kundene og vikarene våre. Dette gjør at vi kan kvalitetssikre både våre vikarer og arbeidsplassene vi sender til.

Spennende oppdrag og mer tid til pasienter


Når du jobber på et norsk sykehus er det mer tid med pasienter, og mindre tid som brukes til administrasjon og papirarbeid. Vi er også opptatt av å kunne tilby våre vikarer oppdrag på spennende og interessante avdelinger, og har avtaler med de største sykehusene i Stor-Oslo.

Vi hjelper deg med det praktiske


For våre spesialsykepleiere tilbyr vi gratis reise og bolig for tiden du er her.

Trenger du bistand for å søke autorisasjon, skaffe norsk personnummer eller skattekort, hjelper vi deg med det også.

Les mer om hva som må på plass for å jobbe i Norge her.

Det eneste du trenger å tenke på når du er på jobb for Legepartner er å gjøre en god jobb.

Les her hvordan du går frem for å søke jobb gjennom Legepartner, eller kontakt oss her om du har spørsmål.