Slik er det å være vikar for Legepartner

Legepartner rekrutterer og formidler helsepersonell som leger og spesialsykepleiere til våre kunder over hele landet.

Hos oss er du i trygge hender, og du får en stor grad av frihet og spennende oppdrag.

Du velger selv hvor lenge du vil jobbe


Som vikar for Legepartner bestemmer du selv ønsket tid og lengde på oppdrag. Fortell oss hvilken periode du ønsker og jobbe, og vi finner et oppdrag for deg.

Mange av våre spesialsykepleiere kommer for en uke eller to av gangen, når de har ferie eller avspasering fra sin vanlige jobb. Mange ser på dette som en spennende mulighet til å jobbe på nye steder, og tjene gode penger i korte perioder.

Særlig om sommeren er det stort behov.

Mange av våre leger har vikariater som går over lengre tid, som seks måneder eller et år.

Du står fritt til å bestemme selv når du ønsker og jobbe, vi finner alltid et oppdrag som passer dine ønsker.

Du får utfordrende oppgaver


For å være en attraktiv formidler av vikarjobber i helsevesenet, er vi opptatt av å ha et godt kontaktnettverk, og å kunne tilby jobber på spennende og varierte avdelinger.

På et norsk sykehus får du, i større grad enn i Sverige, mer tid med pasienter og mindre tid som går bort til administrasjon og papirarbeid. Du får brukt utdanningen og kompetansen din i større grad, og utvikler deg både profesjonelt og som menneske.

Oppfølging og tilhørighet


Når du jobber for Legepartner er du alltid velkommen hos oss, og vi er alltid tilgjengelige for deg. Alle våre vikarer har stående invitasjon om en kaffe og en hyggelig prat hos oss. Vi forsøker også å samle alle vikarer på sommertreff en gang i året.

Konkurransedyktige betingelser


Vi tilbyr god lønn og gode betingelser. Vi vet hvor viktig lønn er, og sørger alltid for at den blir utbetalt riktig til rett tid.

Hos oss får du også sommerbonus, og vervepremie om du anbefaler en venn.

Opplev Norge


Spesielt for vikarleger har vi oppdrag over hele Norge. Mange ønsker å kombinere jobb med å oppleve nye steder og treffe nye mennesker.

Opplæring og kursing


Om du skal i arbeid på et nytt sted, kan du få 1 opplæringsvakt om det er behov. Er det behov for kjennskap til ulike journalsystem, gir vi deg opplæring.

Les mer om Legepartner her, og legg inn din søknad i dag.