Slik får du jobb som spesialsykepleier i Norge

I Norge er du svært attraktiv som spesialsykepleier. Mange går av med pensjon, mange jobber deltid og få unge kommer inn i yrket. Er du utdannet operasjonssykepleier, anestesisykepleier eller intensivsykepleier, er derfor mulighetene mange.

Legepartner formidler vikarjobber for spesialsykepleier som ønsker seg oppdrag for korte eller lengre perioder.

Slik går du frem for å jobbe som spesialsykepleier i Norge


Det første du gjør er å registrere deg i vår database. Du laster opp en oppdatert CV, med minst to referanser. Alternativt sender du oss en epost.

Vi gjennomfører deretter et telefonintervju med deg.

Som en del av vår rutine, sjekker vi HPR-nummer og Helsetilsynet.

Slik får du autorisasjon


For å kunne jobbe som spesialsykepleier i Norge må du ha norsk autorisasjon. Mange av våre vikarer har allerede dette og hvis ikke, hjelper vi deg gjerne gjennom prosessen.

Du søker elektronisk via Altinn, og har du ikke norsk personnummer eller D-nummer, kan du bruke alternativ innlogging. Skannet fargekopi av pass må vedlegges.

Er du utdannet i Norden må følgende dokumenter vedlegges:

  • Diplom eller vitnemål
  • Eventuell autorisasjon fra ditt hjemland
  • Eventuell arbeidsattest

Andre krav for å jobbe som sykepleier i Norge


Vi forutsetter at våre vikarer snakker et nordisk språk, og har noen års erfaring fra sitt fagfelt. Loven krever ikke politiattest for de som jobber sporadisk og som i alminnelighet ikke er alene med pasienter, men vi anbefaler likevel alle våre vikarer å fremskaffe dette.

Om du er usikker på din erfaring og kompetanse, ta gjerne kontakt med oss så kan vi rådgi deg.

Du velger selv hvilke perioder du vil jobbe


Vi tilbyr jobb i både korte og lange perioder. Alt fra langhelger til en uke og flere måneder. Du kan selv oppgi når du ønsker og jobbe, og vi finner oppdragene som passer for deg.

Mange av våre vikarer kombinerer perioder med vikarjobb i Norge, med jobb i for eksempel Sverige.

Derfor skal du velge Legepartner


Som vikar hos Legepartner får du for det første svært konkurransedyktige betingelser og god lønn. Du får full lønn fra første time, og lønnen kommer alltid som den skal.

Når du jobber som spesialsykepleier får oss, får du gratis bolig nær arbeidsplassen, og vi bestiller og betaler for din reise.

Vi vet hvor viktig det er med tett og god oppfølging, og er alltid tilgjengelige for våre vikarer. Din første dag møter vi deg og viser deg til leiligheten og guider deg gjennom praktiske gjøremål som anskaffelse av skattekort og D-nummer.

En spennende og variert arbeidshverdag


Vi formidler jobber over hele Norge, men de fleste av våre kunder befinner seg i Stor-Oslo. Som sykepleier på et norsk sykehus får du virkelig brukt kompetansen din, du får mye tid med pasienter og lite kontorarbeid. Vi sørger også for at du får oppdrag på spennende avdelinger, slik at du også får muligheten til å utvikle deg.

Det eneste du trenger å tenke på når du er på jobb for Legepartner, er å gjøre en god jobb.

Utfordrende jobb med gode betingelser


Ønsker du deg en spennende jobb i det norske helsevesenet? Vi formidler jobber for spesialsykepleiere i Norge; -spennende jobber og svært gode betingelser.

Ta kontakt med Legepartner i dag for en hyggelig prat.