Jobbe for oss

Legepartner har et stort kontaktnett i helsesektoren. Som utleid medarbeider i Legepartner kan du være trygg på at vi finner en jobb som passer til dine kvalifikasjoner. Vi gir deg tett og god oppfølging under oppdraget og du skal ikke føle deg glemt. Vi er på jobb for deg og vi er alltid tilgjengelige når du er ute i oppdrag.

Vi gir deg nødvendig informasjon som du trenger for å komme vel frem til arbeidsstedet, og ved behov ordner vi praktiske gjøremål knyttet til reise og bolig. Du skal kun konsentrere deg om å gjøre en god jobb når du er på plass.

Vi har markedets beste systemer for timelisteføring og du kan enkelt sende inn dine timer via din smarttelefon, nettbrett eller PC. Du får full lønn fra første time og du kan velge om du vil ha lønn en eller to ganger i måneden. Vi tilbyr gode betingelser; det skal lønne seg å jobbe for Legepartner!

Hvis du ønsker å jobbe for for oss kan du gjøre følgende:

  1. Registrer deg ved hjelp av din profil på LinkedIn, deretter laste opp din CV i et Word-dokument eller legge inn alt elektronisk. Registrer din CV her.
  2. Send oss din CV til post@legepartner.no

Tilgjengelighet - Ledige perioder

Du har mulighet til å legge inn ledige perioder du ønsker å jobbe for oss, hvis du logger deg inn.

Logg inn på din kandidatprofil