Helsesekretær og medisinsk sekretær

Har du behov for en dyktig helse- eller medisinsk sekretær?

Våre kandidater gjennomgår en grundig kvalifiseringsprosess. Her vektlegges personlige egenskaper som evnen til å jobbe strukturert og ryddig; i tillegg til den faglige, relevante kompetansen. En helse- eller medisinsk sekretær er gjerne den første pasienten møter, og vi kan forsikre deg som kunde om at vedkommende opptrer profesjonelt og respektabelt.

Grundig oppfølging og kvalitetssikring under oppdrag

God dialog og oppfølging av vikarene er noe vi prioriterer høyt. Det er også en av tingene som gjør av vi skiller oss ut fra andre vikarbyråer. Å kjenne kandidatene på et personlig, så vel som profesjonelt nivå, sikrer deg som kunde at vi vet hvem som vil være den beste for din virksomhet. Under oppdraget vil vi holde tett kontakt med vikaren og sikre at vedkommende trives og leverer som forventet.

Tilbyr vikartjenester til hele Norge

Typiske steder for helsesekretær og medisinsk sekretær å jobbe, er poliklinikk på private og offentlige sykehus, legekontor, bedriftshelsetjenester og andre helseklinikker. Vi holder til i hyggelige lokaler i Oslo sentrum, og tilbyr vikarer innen helsepersonell til hele landet.

Vi kan utleie av helsepersonell!

Kontakt oss i dag, dersom du har behov for en dyktig medisinsk sekretær eller helsesekretær.