Vikar operasjonssykepleier

Våre spesialsykepleiere har mange ulike fagfelt, deriblant operasjonssykepleie. Det er viktig for oss at du som kunde føler deg trygg, både på oss som forvaltere og vikarene vi formidler. En av fordelene ved å velge Legepartner AS, er at vi kjenner kandidatene godt, og at du får en egen kontaktperson hos oss som følger opp vikariatet tett.

Grundig kvalifiseringsprosess og egen kontaktperson

Da vi er svært opptatt av god service, gjennomgår vi en møysommelig rekrutteringsprosess, hvor kvalifikasjoner, både faglige og personlige samt det spesifikke kompetansefeltet vektlegges. Videre vil dere få en egen kontaktperson i Legepartner AS, som sørger for god dialog, tett oppfølging og et dynamisk samarbeid.

Operasjonssykepleier med høy kompetanse

Våre operasjonssykepleiere innehar høy faglig kompetanse, og de har nylig vært ute i praktisk erfaring. På den måten, kan vi garantere at de hele veien er oppdaterte i forhold til endringer enten det er medisinske eller teknologiske. I vår kvalifiseringsprosess vektlegger vi også evnen til å vise omsorg, ansvar og samarbeid. I tillegg til at de kan være trygge og rolige i kaotiske og akutte situasjoner.

Vi holder til i Oslo sentrum, og formidler vikartjenester til hele Norge.

Kontakt oss dersom dere har behov for en kompetent operasjonssykepleier til den private eller offentlige helsesektoren.